Şehitler anısına vefa yürüyüşünü ayı saldırısı böldü: 1 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Giresun'da, Osmanlı-Rus savaşında şehit düşen askerler için Alucra dağlarında vefa yürüyüşü düzenleyen gruba ayı saldırdı. Ayının saldırdığı gruptaki 1 kişi kendisini uçurumdan atarak kurtulurken, hafif şekilde yaralandı.

Alucra Kaymakamlığı, Alucra Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde Osmanlı-Rus savaşında 2. Kafkas Kolordusuna bağlı askerlerin şehit olduğu Gümüşhane sınırındaki cephelere "Şehitlere Vefa" yürüyüşü düzenlendi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yürüyüş, farklı bir rotadan zirveye tırmanmak isteyen birkaç gencin gruptan ayrılması ile başka bir boyut kazandı.

AYININ SALDIRISINDAN KURTULMAK İÇİN UÇURUMDAN ATLADI

Gruptan ayrılan gençler, izledikleri rotada boz bir ayı ile karşılaştı. Karşılarına çıkan ayının saldırısına uğrayan Tarık Akın isimli genç, ayağından ısırıldı.

Genç, ayının dev pençelerinden kendini kayalıklardan atarak kurtardı.

Yaralanan genç, olay yerine çağrılan ambulans ile önce Alucra Devlet Hastanesine buradan Şebinkarahisar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...