Son dakika! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyonu'nda 6 PKK'lı terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, operasyona ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadele kararlılıkla sürüyor. Mehmetçik teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son olarak Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

MSB sosyal medya hesabından operasyona ilişkin görüntüleri paylaştı. Bakanlığın paylaşımında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların etkin ve kararlı bir şekilde devam edildiği belirtildi. 

IRAK'IN KUZEYİNDE 6 PKK'LI ETKİSİZ

MSB'nin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar etkin ve kararlı bir şekilde devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. ‘Terörist neredeyse hedefimiz orası’ parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz”

https://twitter.com/tcsavunma/status/1713203254677365064

TERÖRLE MÜCADELE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Başarılı operasyonlarla teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ediliyor. Bu kapsamda son olarak Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyinde terör hedeflerini imha etti. MSB tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiği duyuruldu. Bakanlık, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle cevap verildiğini belirtti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...