Japonya, depremlerle sarsıldı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Japonya, depremlerle sarsıldı

Dünya Haberleri  / AA

Japonya'da 6,8 ve 6,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Japon yetkililer, ilk depremden sonra yarım metrelik bölgesel tsunami riski uyarısında bulundu.

Japonya'da nbsp;6,8 ve nbsp;6,1 büyüklüğünde nbsp;iki deprem meydana geldi. İlk deprem ülkenin nbsp;kuzeydoğusunda meydana geldi. nbsp; nbsp; Japon yetkililer, Pasifik Okyanusun tabanında meydana gelen depremden sonra yarım metrelik bölgesel tsunami riski uyarısında bulundu. nbsp;Depremin merkez üssünün Hokkaido adasındaki Kuşiro kentinin 235 kilometre güneyi olduğu kaydedildi. nbsp;İwate, geçen yıl 11 Mart'ta meydana gelen 9,0 büyüklüğündeki depremde çok ağır hasar gören yerler arasındaydı. nbsp;6,1 büyüklüğündeki bir diğer deprem, nbsp;Tokyo'nun doğusundaki Chiba açıklarında 10 kilometre derinlikte yaşandı. nbsp;İkinci depremin ardından bölgeden hasar ya da yaralanma ihbarı gelmediği kaydediliyor. nbsp;


Dünya
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...