Kabine Toplantısı’nda öğretmen ataması gündemde olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kabine Toplantısı’nda öğretmen ataması gündemde olacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kabine Toplantısı’nda öğretmen ataması kararı alındı mı? | On binlerce öğretmen adayının gözü öğretmen ataması kararı için Beştepe’de olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 3 haftanın ardından toplandı. Peki, Kabine’de öğretmen ataması gündemde mi? İşte Kabine Toplantısı konuları!

Kabine Toplantısı öğretmen ataması kararları! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 3 haftanın ardından toplandı. Peki, Kabine’de öğretmen ataması gündemde mi? İşte Kabine Toplantısı konuları haberimizde…

ÖĞRETMEN ATAMASI KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİNDE

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Toplantı basına kapalı olarak başladı.

On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe’de olacak. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Kabine toplantısında ayrıca terörle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde süren operasyonlar da değerlendirilecek. 31 Mart öncesi seçim güvenliği için yurt genelinde alınacak tedbirler de masada olacak.

Kabine Toplantısı’nda öğretmen ataması gündemde olacak - 1. Resim

KABİNET TOPLANTISI KONULARI NELER?

Beştepe’de yapılacak toplantının ana gündem maddelerinden biri ekonomi olacak. Ekonomideki yol haritasının masaya yatırılacağı toplantıda enflasyon ve fahiş fiyatla mücadeleye ilişkin atılan adımlar ele alınacak.

Dış politikada ana gündem maddesi ise Gazze. İsrail’in katliamını durdurmak için Türkiye’nin yürüttüğü diplomasi, Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması ve yaralıların tahliyesi konuları istişare edilecek. Ayrıca yaklaşan Ramazan ayı öncesi Gazze’de ateşkesin sağlanması için yürütülecek diplomasi trafiği görüşülecek. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu’nda yürütülen diplomasi trafiği de masanın diğer başlıkları arasında olacak.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...