Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz estetiksiz fotoğraflarını paylaşanlara sert çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz estetiksiz fotoğraflarını paylaşanlara sert çıktı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Diyarbakır’da Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz, estetiksiz fotoğrafını yayınlayanlara ateş püskürdü. Sosyal medyadan sert bir açıklama yapan Sarsılmaz, “Ben paylaştım zaten geri zekâlılar. Suratımda iş için yapılan 888 kg makyajdan sonra 17 yaşımdaki doğal halimi paylaşmak istedim” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan model Simurg Sarsılmaz, estetiksiz fotoğraflarıyla gündem oldu.

Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz estetiksiz fotoğraflarını paylaşanlara sert çıktı - 1. Resim

“BEN PAYLAŞTIM ZATEN GERİ ZEKALILAR”

Sosyal medyada bazı sayfalar muhtar adayı Simurg Sarsılmaz’ın eski bir fotoğrafına yer verdi. “Simurg Sarsılmaz’ın estetik olmadan önceki fotoğrafı yayınlandı” başlıklı gönderiyi alıntılayan isim, fotoğrafın kendisi tarafından paylaşıldığını belirtti. Açıklamasında ise “Ben paylaştım zaten geri zekâlılar. Suratımda iş için yapılan 888 kg makyajdan sonra 17 yaşımdaki doğal halimi paylaşmak istedim sanki çok gizli bir servisten bulmuşsunuz gibi paylaşmışsınız” diyerek sert çıktı.

Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz estetiksiz fotoğraflarını paylaşanlara sert çıktı - 2. Resim

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ Mİ?

Öte yandan Simurg Sarsılmaz’ın ölüm tehditleri aldığı ve adaylıktan çekildiği öne sürülmüştü. Bu iddiaları da daha önce cevaplayan Sarsılmaz, “Hiç kimseye konuşmadım kimseyle görüşmedim. İlaçlarla ayakta kalıyorum ya da ölüm tehdidi alıyorum demedim. Tehdit farklı, ölüm tehdidi farklı. Yalan haber yapmayı görev mi edindiniz” şeklinde konuşmuştu.

Muhtar adayı Simurg Sarsılmaz estetiksiz fotoğraflarını paylaşanlara sert çıktı - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...