Survivor’da Nagihan diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı 'Rapor gelmedi' deyip açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor All Star’ın en başarılı yarışmacılarından olan Nagihan Karadere, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Nagihan’ın sağlık durumu ve yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken, Acun Ilıcalı katıldığı Survivor Ekstra’da konuya açıklık getirdi.

TV8’in sevilen yarışması Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken, Acun Ilıcalı bugün Survivor Ekstra programının canlı yayınına konuk oldu. Survivor ile ilgili merak edilen soruları cevaplayan Ilıcalı, sakatlanan yarışmacı Nagihan Karadere ile ilgili de bilgi verdi. 

Survivor’da Nagihan diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı 'Rapor gelmedi' deyip açıkladı - 1. Resim

NAGİHAN KARADERE SAKATLIK GEÇİRDİ

Survivor’ın güç denince akla gelen isimlerinden olan kırmızı takımdaki Nagihan Karadere, oyun esnasında kütüğü ittirmeye çalışırken, bacağının dönmesiyle yere yığılmıştı. Doktor müdahalesi esnasında “Dizim çıktı, hayır dizim döndü! Yok ya, baksana hocam boşta dizim, baksana dizim çıktı” diyen Karadere apar topar hastaneye kaldırılmıştı. 

Survivor’da Nagihan diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı 'Rapor gelmedi' deyip açıkladı - 2. Resim

ACUN ILICALI: KENDİSİ KARAR VERECEK

Olay sonrası “Nagihan diskalifiye mi olacak?” , “Nagihan Survivor’dan ayrılıyor mu?” soruları merak edildi. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı, bugün katıldığı programda yaptığı son dakika açıklamasıyla dikkat çekti. Ünlü televizyoncu önümüzdeki günlerde Nagihan ile baş başa bir konsey yapacaklarını belirtip şöyle konuştu:

“Nagihan ile büyük ihtimalle 1-2 gün içinde baş başa konsey yapacağız. Orada kendisinin karar vermesi gerekecek. Karar ona kalacak. Çünkü doktorlarımızdan sağlıkla ilgili net bir şekilde problem yaşar raporu gelmedi. Ancak oynarsa sakatlığı artabilir. Normal hayatını etkileyecek durum yok. Yüzde 50-50 derim şu anda, bakalım kendisi ne diyecek. Şu andaki pozisyonuyla şampiyon olabilecek mi, belli değil. Ben kendisine seneye katılmasını teklif edeceğim.”

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...