'Kızlar gecesi'nin fotoğrafı rekora koşuyor!

'Kızlar gecesi'nin fotoğrafı rekora koşuyor!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü Hollywood kadınları bir araya geldi. 'Kızlar gecesi'nde yine selfie çılgınlığı yaşandı. En popüler selfie de sosyal medyada rekor kırdı

Bu akım geçtiğimiz yıl başlasa da Ellen Degeneres'in Oscar gecesinde paylaştığı ve RT rekoru kıran fotoğraf sayesinde zirveye çıktı.
Şu sıralar nerede toplanan bir kalabalık olsa sosyal medyada paylaşılan "Bu da bizim selfie" fotoğraflar görmekten sosyal medya kullanıcıları sıkılmış gibi görünse de selfie fotoğraf paylaşmaktan kimse kendisini alamıyor. Selfi çılgınlığı son olarak Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Gwen Stefani, Naomi Watts, Chelsea Handler, Stella McCartney ve Sam Taylor Wood'un bir araya geldiği akşam yemeğinde görüldü. "Kızlar gecesi" olarak düzenlenen gecede zamanın çoğu fotoğraf çekerek ve paylaşarak geçti. Fotoğrafları hem Paltrow hem de Stefani Twitter hesaplarında paylaştı. Pek çok kişi tarafından paylaşılan ve beğenilen fotoğraf, Ellen Degeneres'in RT rekoruna en çok yaklaşan selfie oldu. (NTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...