Ece Erken o yorumlara isyan etti!

Ece Erken o yorumlara isyan etti!

MAGAZİN Haberleri

Çiçeği burnunda anne adayı Eve Erken telefonla katıldığı bir televizyon programında adeta isyan etti...

24 Haziran'da Serkan Uçar ile evlenen Ece Erken, birçok kişinin nikah kıydıklarına inanmadığını söyledi. Ece Erken , Instagram sayfasından evlilik cüzdanını paylaşarak " 'Siz evli değil misiniz ' diyenlere son cevabım! Ece Erken ile eşi Serkan Uçar gittikleri gece kulübünde kavga etmişlerdi. Ünlü çiftin boşanma noktasına geldiği iddia edilmişti. Serkan Uçar, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı ve yaşanan olaylar hakkında tüm detayları Beyaz Tv'ye anlattı…
24 Haziranda nikahı yaptık, 18 haftalık oğlumuzla da aile ve dostlarımıza düğün dernek yapacağız" yazdı... Sürekli hakarete maruz kaldığı belirten Erken, " Artık çıldırttılar beni. Baktım olacak gibi değil; evlilik cüzdanımızın fotoğrafını Instagram'a koydum ben de... Neler söylemediler ki; "Ay sen ne edepsiz kadınsın" diyen de oldu, "Nasıl nikahsız çocuk yaparsın?" diyen de. Ben ağzım açık bir şekilde hakkımda söylenenlere baktım."
Ece Erken o yorumlara isyan etti!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...