Sahra gözyaşlarını tutamadı! 'Çok utanıyorum...'

Sahra gözyaşlarını tutamadı! 'Çok utanıyorum...'

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'da dün ödül oyununu ünlüler kazandı. Finali oynayan Sahra, başarısız olunca oyunu kaybettiler. Oyuncu gözyaşlarına boğuldu

Survivor All Star'da dün ödül oyununu ünlüler kazandı. Finali oynayan Sahra, başarısız olunca oyunu kaybettiler. Oyuncu çok utanıyorum diyerek gözyaşlarına boğuldu. İşte detaylar...
Survivor All star 35. bölümde ünlüler ile gönüllüler takımının oynadığı ödül Oyunu nefesleri kesti. Survivor adasında uzun süredir böyle bir oyun görmemiştik. Survivor gönüllüler takımını yakan son etapta Turabi'yle birlikte rakip takımın karşısına çıkan Sahra oldu.
Acun Ilıcalı da bu seçime şaşırdı ve 'Neden Nadya değil de Sahra çıktı' diyerek konuyu irdeledi.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Nadya oyunun sonunda top atacağını sandığı için girmediğini söyledi. Sahra ise 'Çok utanıyorum' diyerek hüngür hüngür ağladı. 'Karınlarını doyuramadım özür dilerim bütün suç benim' diyen Sahra ortaya koyduğu kötü oyun için de çok üzüldü. Sahra 'nın oyun kaybettirmesine ise ilk kez Turabi 'nin ses etmemesi şaşırttı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...