Mustafa Keser'den AK Parti ve Erdoğan yorumu!

Mustafa Keser'den AK Parti ve Erdoğan yorumu!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Mustafa Keser; AK Parti, Gezi provokasyonları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

A Haber ekranlarında yayınlanan Kadraj programına konuk olan Mustafa Keser, Zeynep Bayramoğlu'nun sorularını yanıtladı. 


1 Kasım'da gerçekleşen seçimin sonuçlarından memnun olduğunu belirterek söze başlayan Mustafa Keser, "Seçimden sonra rahatladık. İstikrarın devam edecek olması hepimizde bir rahatlama meydana getirdi" dedi.


"GENÇLER GEÇMİŞE BAKSIN"


AK Parti öncesi dönemi yaşamayan gençlere mesaj veren sevilen sanatçı, o dönemde yaşanan zorlukları anlattı. Benzin, yağ kuyruklarını, hastane ve emekli aylığı kuyruklarını örnek olarak gösterdi. Gençlerin internet vasıtasıyla bu dönemleri biraz araştırmasını salık veren Mustafa Keser; "Biz buralara güllük gülistanlık içinde gelmedik. AK Parti dönemi öncesinde yaşanan sıkıntıları biz çektik" dedi.


MUHALEFETİN TEK YAPTIĞI İKTİDARIN 'AK' DEDİĞİNE 'KARA' DEMEK

Türkiye'de etkin ve doğru bir biçimde muhalefet yapılamadığını belirten Mustafa Keser, muhalefetin politikasını eleştirdi. Muhalefeti projelere taş koymakla suçlayan ünlü sanatçı; 'Tek yaptıkları şey iktidarın ak dediğine kara demek. Başka bir şey yapmıyorlar. Bu yüzden yapılması gereken projeler gecikiyor" dedi.


GEZİ PROVOKASYONLARINA TEPKİ


Gezi provokasyonlarını tasvip etmediğini belirten Keser, bu olayların birileri tarafından planlandığını ve Türkiye'nin selameti ve huzuruna taş koymak isteyenlerin oyunu olduğunu savundu. 


'ERDOĞAN KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜN'


Mustafa Keser, gündemdeki Başkanlık Sistemi tartışmalarına da değindi. Meclisin ilk gündeminin Başkanlık Sistemi olmadığını ifade eden sanatçı, zamanı gelince bu sistemin vatandaşa güzel bir şekilde ifade edilmesi ve sonrasında da bu sisteme geçişin sağlanması gerektiğini belirtti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik saldırılara da tepki gösteren ünlü sanatçı; "Erdoğan kadar başınıza taş düşsün" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...