Diriliş Ertuğrul oyuncularından örnek davranış

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diriliş Ertuğrul oyuncularından örnek davranış

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları, Bağcılar'da düzenlenen 16’ncı Engelliler Şurası'nda engelli bireylerle bir araya geldi.

Engelli bireylerin topluma kazandırılması ve yeteneklerini keşfetmesi adına birçok projeyi hayat geçiren Bağcılar Belediyesi, 16’ncı Engelliler Şurası'nda Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularıyla engellileri buluşturdu. Dizide Selcan Hatun rolünü üstlenen Didem Balcı ve Ertuğrul’un Alpleri karakterlerini canlandıran Nurettin Sönmez ile Cavit Çetin Güner, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda engelliler tarafından yapılan çalışmaları yakından inceledi. Engelli bireylerle bol bol sohbet eden dizi oyuncuları, birlikte ahşap yakıp selfie çekti. Oyuncu Didem Balcı çektiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
 
"BURADAKİ HUZUR BENİ ETKİLEDİ"
Çalışmalardan çok etkilendiğini belirten ünlü oyuncu Nurettin Sönmez, "Çok duygulandım. Burada herkes herşey çok güzel. Bende onlarla ahşap yaktım zımparaladım. Beni burada en çok huzur etkiledi. Çok güzel bir enerji var burada” dedi.
 
"TÜM BELEDİYELERİN BÖYLE BİR ÇALIŞMANIN İÇİNE GİRMESİ GEREKİR"
Merkezin engelli bireyler için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Didem Balcı, "Onlar engelli değiller. Az önce Instagram'a bir fotoğraf koydum. Gerçekten kalbi engelli olan insanlardan korusun. Burada hiçbir engel yok. Çok güzel bir yer burası. Burası bir insana bir şey öğretirseniz onu yapar bunu öğretiyor. Umarım bütün belediyeler bulundukları bölgeye böyle bir imkan sağlarlar. Burası inanılmaz bir yapı. Tüm Türkiye’de belediyelerin böyle bir çalışma içine girmesi gerekiyor. Hepsi çok tatlılar" ifadelerini kullandı.
 
"BURASI ENGELLERİ AŞMA SARAYI OLMUŞ"
Engelliler sarayında bulunan faaliyetlerden çok etkilendiğini söyleyen Cavit Çetin Güner ise "Burası harika bir yer. Buradaki insanlar engelli değil. Burası başka bir şey. Burası engelleri aşma sarayı olmuş. Benim yapamayacağım bir çok şey var burada. Güzel bir de sarayları var emeği geçen herkese helal olsun teşekkür ediyorum bende bu hizmeti verenlere” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...