İşte Benim Stilim'in yeni jürileri belli oldu

Düzenleyen:
İşte Benim Stilim'in yeni jürileri belli oldu

MAGAZİN Haberleri

İşte Benim Stilim'de değişen jürilerin yerine gelecek isimler belli oldu. Kemal Doğulu'nun yerine Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş'ın yerine de Neslihan Yargıcı geliyor.

'İşte Benim Stilim' yarışmasının iki önemli ismi yarışmaya veda etti. Biri Nur Yerlitaş, diğeri de Kemal Doğulu. Bu iki ismin yerine gelecek isimler de belli oldu.
 
YERİNE GELECEK İSİMLER BELLİ OLDU
Kemal Doğulu'nun yerine Hakan Akkaya, Nur Yerlitaş'ın yerine de Neslihan Yargıcı geliyor.
 
MODA PROGRAMLARINI TOPA TUTMUŞTU
'Siyahlı kadın' olarak bilinen Neslihan Yargıcı, kısa bir süre önce İpek Üniversitesi Gazetecilik Kulübü'nden Şevval Aydın'ın sorularını cevaplarken televizyonlarda yayınlanan moda programlarını topa tutmuştu.
 
ŞÖHRET OLMAK İÇİN GELİYORLAR DEMİŞTİ
Programların hiçbirini seyretmediğini söyleyen Yargıcı, "Bu programların modada hiçbir yerleri yok. Tamamen bir televizyon programı. Oraya gelen şöhret olmak için geliyor, o masada oturan da para kazanıyor, televizyon da para kazanıyor... Reklam alıyorlar bu kadar... Bitti!" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...