Rüzgar Çetin tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Rüzgar Çetin tutuklandı

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ta polis aracıyla kafa kafaya çarpışarak bir polisin şehit olmasına, bir polisin de yaralanmasına neden olan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, "taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklandı.

Beşiktaş'ta 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun ise yaralandığı trafik kazasına ilişkin gözaltına alınan ve mahkeme sevk edilen ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Rüzgar Çetin soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıkarıldı. Rüzgar Çetin'in savcılıktaki işlemleri yaklaşık 2 saat sürdü.
SAVCILIK TUTUKLANSIN DEDİ, MAHKEME TUTUKLADI
Soruşturma savcısı İsa Dalgıç, Rüzgar Çetin'i "tutuklama" talebiyle İstanbul Nöbetçi 8.Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Hakimlik Rüzgar Çetin'in "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçundan tutuklanmasına karar verdi.
AVUKATIN EMNİYET KEMERİ SAVUNMASI
Rüzgar Çetin hakimlikte verdiği ifadesinde, "Orta şerit boştu. Oraya girmek için manevra yaptım. Araç kaydı. Kaza yaptım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. Çetin'in avukatının da yaptığı savunmada kazada hayatını kaybeden polis memurunun emniyet kemerinin takılı olmadığı, takılı olsaydı kazanın ölümle sonuçlanmayacağını ileri sürdüğü öğrenildi.
ALKOL MUAYENESİ OLAYDAN 1 SAAT 20 DAKİKA SONRA
Öte yandan Rüzgar Çetin'in kazadan 1 saat 20 dakika sonra üflemeli cihazla yapılan alkol muayenesinde 0.90 promil alkollu olduğu tespit edildi. Rüzgar Çetin Metris Cezaevi'ne götürülecek.
Rüzgar Çetin tutuklandı
Rüzgar Çetin tutuklandı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...