HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meryem Uzerli, sabah programı mı sunacak?

Düzenleyen: /
Meryem Uzerli, sabah programı mı sunacak?
MERYEM UZERLİ, Haber

MAGAZİN Haberleri

Gecenin Kraliçesi dizisinin yıldızı Meryem Uzerli gündüz kuşağında sabah programı mı sunacak?

Başrolde oynadığı Gecenin Kraliçesi dizisi, düşük reytingler nedeniyle erken final yaparak ekrana veda edecek olan Meryem Uzerli hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
 
MERYEM UZERLİ YENİ SEVGİLİSİYLE GECELERDE
 
Sabah’ta yer alan habere göre tutmayan dizisi yüzünden bir süre gelecek tekliflere kapılarını kapattığı öğrenilen Meryem Uzerli’ye bir televizyon kanalında gündüz kuşağında yayınlanacak programı için teklif götürüldüğü öne sürüldü. Meryem Uzerli’nin de bu teklife sıcak baktığı ve düşünmek için süre istediği öğrenildi.
 
ALMANYA’YA GİTMEK İSTEDİ
 
Rol aldığı dizinin bir türlü istediği başarıyı yakalayamaması nedeniyle morali bozuk olan Uzerli’ye yeni bölümler için 50 bin lira indirim teklif edilmişti. Ancak güzel oyuncu, teklifi kabul etmedi ve kısa bir süre dinlenmek için Almanya’ya gitmek istedi. Yapım şirketi buna izin vermeyince ise morali bozuk bir şekilde çekimlere devam etmek zorunda kaldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...