Bade İşçil, Malkoç Süalp yine ayrıldı

Düzenleyen:
Bade İşçil, Malkoç Süalp yine ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Boşanma davalarını geri çeken Bade İşçil- Malkoç Süalp çiftinin arası, Etiler'deki evin devri yüzünden bir kez daha açıldı.

Oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp'in ilişkisi tam bir yılan hikayesine döndü! Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre; Geçtiğimiz yıl birbirlerine karşılıklı boşanma davası açan ikili, geçtiğimiz haftalarda çocukları Azur için bir araya gelip yurt dışına tatile gitmişti. Çift, tatil dönüşü boşanmaktan vazgeçip açtıkları davaları geri çekmişti

AİLESİNİN YANINA GİTTİ
Bir süre önce aynı evde yaşamaya başlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp, şimdi de Etiler'deki evin devri için birbirlerine girdi. Eşiyle bir kez daha mal yüzünden karşı karşıya gelen İşçil, oğlu Azur'u da alarak Büyükada'da yaşayan ailesinin yanına gitti. Tarafların boşanma davasını yenileyecekleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...