HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cansu Canan Özgen: Saçlarımı bulaşık deterjanıyla yıkadım

Düzenleyen:
Cansu Canan Özgen: Saçlarımı bulaşık deterjanıyla yıkadım
Cansu Canan Özgen, Habertürk Öteki Gündem, Haber

MAGAZİN Haberleri

Habertürk'ün güzel sunucusu Cansu Canan Özgen, öğrenciyken madende çalıştığını ve saçlarını bulaşık deterjanıyla yıkadığını söyledi.

Habertürk'ün "Öteki Gündem" programının güzel sunucusu Cansu Canan Özgen, Emre Saygı'nın sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programına konuk oldu.

 

"SAÇLARIMI BULAŞIK DETERJANIYLA YIKARDIM"
Samimi açıklamalarda bulunan güzel sunucu, Yıldız Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümü mezunu olduğunu belirterek o dönemlerde madende çalıştığını söyledi:

"Okul dönemimde madende çalıştım. Çok zor bir meslek. Saçlarım da çok uzundu. Bulaşık deterjanıyla saçlarımı yıkıyordum. Baretin içine toplayıp koyduğunda bile çok farklı bir şekilde saçın ortaya çıkıyordu. Seçme şansım vardı. Ben de spikerliği seçtim"

"SARIŞIN TABUSUNU YIKMAK GÜZEL"
Güzelliğiyle ilgili ise şunları söyledi: "Güzelliğimin konuşulması beni rahatsız etmiyor. Kendimi tabii ki güzel buluyorum. Türkiye standartlarının üzerindeyim. Güzel denmesi çok hoşuma gidiyor ama dünyada bir sarışın tabusu var. Bunu yıkmış olmak çok güzel. 'Cansu çok zeki, Cansu çok çalışkan sözlerini duymak beni daha çok mutlu ediyor'"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...