Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması

Düzenleyen:
Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması

MAGAZİN Haberleri

Bir televizyon programına konuk olan Bayhan'a, Deniz Seki'yi ceza evinde ziyaret edip etmeyeceği soruldu.

Yıllar önce yarışmacı olarak katıldığı 'Popstar' yarışmasında cezaevine girdiği ortaya çıktıktan sonra jüri üyelerinden Deniz Seki tarafından "Senden popstar olmaz" denilerek aşağılanan Bayhan, bir kez daha adamlık dersi verdi.

BAYHAN ZİYARET EDECEK Mİ?

Uyuşturucu kullanmak ve satmaktan hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki hakkında magazin gündeminde gün geçmiyorki yeni bir haber çıkmasın. Son olarak Demet Akalın tarafından ziyaret edilen Deniz Seki hakkında en çok merak edilen konulardan biri Bayhan'ın kendisini ziyaret edip etmeyeceği...

"ZİYARET ETSEM BİLE..."

Konuyla ilgili Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan Bayhan, "Kendisini ziyaret edeceğim. Deniz hanımı ziyaret etsem bile bundan basının haberi olmyacak. Hanımefendinin incitilmesine izin veremem. İnsanların hayatların o kadar hassas detaylar vardır ki dokunursanız üzülürler, ağlarlar. Birbirimize karşı hassas olmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...