Survivor Semih ile Zafer kavgası! Survivor Semih-Zafer Elendi mi?

Düzenleyen:
Survivor Semih ile Zafer kavgası! Survivor Semih-Zafer Elendi mi?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Semih ile Zafer kavga etti! Survivor Semih-Zafer Elendi mi? TV 8 ekranlarının reytting rekoları kıran yarışması Survivor'da Semih Öztürk veya Zafer Mete diskalifiye olabilir.

Survivor Semih ile Zafer kavga etti! Survivor Semih-Zafer Elendi mi? Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da ortalık toz duman karıştı. Gönüllüler adasında yaşanan olayda Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girerken Semih Zafer kavgası, Acun Ilıcalı'nınkırmızı çizgilerini çiğnemiş oldu.  Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında diskalifiye olma ihtimali bulunuyor. Acun Ilıcalı'nın görüntüleri seyredip ardından kararını ada konseyinde yarışmacılarla paylaşacak. Acun'un bu kararı bu akşam yayınlanacak olan bölümde toplanan olağanüstü konseye açıklaması bekleniyor  
Ünlü yapımcı bu olayın sınırları zorladığını belirtirken görüntülerini net izlemediğini ve izledikten sonra net karar vereceğini vurguladı. Yarışmada diskalifiye ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Survivor Semih ile Zafer kavgası! Survivor Semih-Zafer Elendi mi?
Her şey bu akşam toplanılacak konseyde belli olacak

Acun Ilıcalı yapmış olduğu açıklamada; ''Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil."
Survivor Semih ile Zafer kavgası! Survivor Semih-Zafer Elendi mi?

Survivor 12 Nisan Eleme Gecesinde Neler Oldu?

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusu cevap buldu. Tuğba Özay'ın SMS birincisi olması ekran başındaki herkesi çok şaşırttı. Survivor'da Tuğba Özay'ın SMS birincisi olması dengeleri alt üst etti. Survivor'da bu durum işleri iyice karıştırdı. Survivor'da SMS ikincisinin de elenme adayı söyleme hakkına sahip olacak olması geceye damgasını vurdu. Yaşanan gelişmeler ile Yunus Günce'nin yanında iki isim daha elenme potasına girmiş oldu. Survivor'da ünlüler takımının en çok oy olan ikinci ismi de Ezgi olunca elenme konseyinde bütün hesaplar karıştı. Tuğba Özay eleme potasından çıkıp Mehmet'in adını söylerken, Ezgi'de Nagihan'ın adını söyleyerek eleme potasına üçüncü ismi çıkarmış oldu..

12 Nisan 2016 Survivor Oylama Sıralaması

1- Tuğba Özay
2- Ezgi Avcı
3- Yattara
4- Yunus Günçe
5- Nagihan Karadere
6- Mehmet Özyay Elendi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...