Survivor'dan kim diskalifiye oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ
Survivor'dan kim diskalifiye oldu?

MAGAZİN Haberleri  / TÜRKİYE GAZETESİ

Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı açıklamalarda Zafer'in neden diskalifiye edildiğini anlattı!

Acun Ilıcalı daha sonra Zafer ve Semih arasında yaşanan kavganın görüntülerini yayınlandı. Görüntülerde Zafer ve Semih arasında  şiddetli bir kavganın yaşandığı görüldü. Zafer'in, Semih'e küfür etmesi de görüntülere yansıdı.

Acun'un açıklamaları şöyle:

Gönüllüler takımı için Olağan dışı bir konseyde birlikteyiz. Yaşanan olayları biliyorsunuz. Dün akşam konsey öncesinde maalesef çok üzücü olaylar oldu. Ve bu olayların görüntüsü tabiki konsey sırasında biz göremediğimiz için değerlendirmemiz için 1 gün süre istedik sizden. ve bu sabah erken saatlerde oyunda da söylediğim gibi bir değerlendirme yaptık. Bu değerlendirme sonucunda aldığımız bazı kararlar var. Biliyorsunuz Semih ve Mete arasında çok ciddi bir olay yaşandı. Siz zaten olayı bizzat gördünüz. Burda yaşanan olayda Zafer'in davranışlarının ada güvenliğini tehdit ettiğini düşündüğümüz için ve bununla ilgili de bir risk gördüğümüz için Zafer Survivor'dan diskalifiye oldu. Yani ben her zaman söylüyorum. Yarışmacı kaybetmek hiç bir zaman istediğimiz bir olay olmadı. Bununla ilgili de daha önceki yıllarda da açıkçası hep yapıcı olmaya çalıştık. Bu olayda neden böyle olduğunu birazdan açıklayacağım.

Acun Ilıcalı son yaşanan olayların ardından Semih'in bundan böyle Ünlüler takımında yarışacağını açıkladı.

ZAFER METE KİMDİR?

Zafer Mete, 8 Ocak 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mete’nin Yonca ve Yeliz adında iki kız kardeşi vardır. Yakışıklı yarışmacı Zafer Mete, Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Zafer Mete 24 yaşındadır ve oğlak burcudur. Mete, modellik yapmasının yanı sıra Karmate kovboy Galatasaray taraftarıdır. Ayrıca Galatasaray formasını giyen yakışıklı yarışmacı 2014 yılında Best Model.Of Turkey yarışmasına katılmıştır. Survivor 2016 yarışmasında Zafer Mete gönüllüler takımında yer almaktadır. Mete'nin kendisinden sonra iki kız kardeşi daha vardır. Zafer Mete'nin kız kardeşlerinin isimleri ise Yonca ve Yeliz'dir. Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan diğer isimler ise şöyledir; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü’dür.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...