HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Game of Thrones' Digiturk’te izleniyor

Düzenleyen: /
'Game of Thrones' Digiturk’te izleniyor
Game Of Thrones, Digiturk, Haber

MAGAZİN Haberleri

Tüm dünya gibi Türkiye’de de diziseverlerin merak ve heyecanla beklediği “Game of Thrones”un yeni sezonu 25 Nisan’dan itibaren Digiturk’te başlıyor.

TV tarihinin en çok izlenen ve her sezonu olay yaşatan dizilerinden “Game of Thrones”, en iyi ve güçlü yapımların adresi Digiturk’le ekranlara dönüyor. “Game of Thrones”un yeni sezonu ABD yayınından hemen sonra Dilediğin Zaman ve Dilediğin Yerde uygulamalarından, 24 saat sonra ise yeni kanalı Dizimax Sci-Fi ‘dan izlenebilecek. İlk sezon ile birlikte geçmiş beş sezonun tamamı ise kesintisiz şekilde yine 25 Nisan’dan itibaren “Dilediğin Yerde Dilediğin Zaman” uygulamasıyla diziseverler ile buluşacak.

“Game of Thrones” efsanesi yeni sezonuyla Türkiye’nin ilk ve lider dijital yayın platformu Digiturk’le ekranlara dönüyor. TV tarihinin en çok izlenen ve her sezonu olay yaşatan dizilerinden “Game of Thrones” Digiturk’te izleyicileri ile 25 Nisan’dan itibaren ABD’den hemen sonra Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında, 24 saat sonra ise her Pazartesi 23:00’te Dizimax Sci-Fi kanalında buluşacak. Dizinin tekrar bölümleri ise aynı gece 01:00’de, Cumartesi günü 23:00’te ve Pazar günü 00:00’da yayınlanacak.

Orijinal dilinde ve altyazılı olarak yayınlanacak dizinin 6. sezonunun ilk bölümü hem Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde uygulamalarında, hem de Dizimax Sci-Fi kanalında tüm Digiturk üyelerine şifresiz olarak yayınlanacak. İlk sezonun tamamı ise “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” ile tüm Digiturk üyelerine açık olacak.

5 sezonun tamamı “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” uygulamasında
“Game of Thrones” un şu ana kadar yayınlanan 5 sezonunun tamamı “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” uygulaması ile Digiturk dizi paketi üyeleri ile buluşmaya hazır. Yeni sezonun bitmesiyle beraber 6. sezon dahil tüm sezonlar Temmuz ayından itibaren orijinal ve dublajlı seçenekleri ile hem “Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” uygulamasında, hem de Dizimax Sci-Fi kanalında yayınlanacak.

En İyi ve Güçlü Yapımların adresi Digiturk
En iyi ve güçlü yapımların adresi Digiturk, Game Of Thrones’un yanı sıra milyonlarca insanın hayranlıkla ve merakla takip ettiği rating rekorları kıran House of Cards, Mr. Robot, Modern Family, Grey’s Anatomy, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D’ gibi dizileri de Türkiye’de üyeleriyle buluşturuyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...