HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor'da kim elendi? (10 Mayıs 2016 sms sonuçları)

Düzenleyen: /
Survivor'da kim elendi? (10 Mayıs 2016 sms sonuçları)
Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'da 10. haftada adaya veda isim Ezgi Avcı oldu.

Geçtiğimiz hafta yapılan takım oylamasında ismi çıkan Ezgi ilk aday olmuştu. Yine geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara elenmek üzere ikinci adayı Yunus olarak belirlemişti. Bu haftaki dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kaybedince tekrar takım içi bir oylama yapmak zorunda kaldılar ve üçüncü adaya Atakan oldu.

Böylece eleme adayları olarak Yunus, Ezgi ve Atakan SMS oylamasında karşı karşıya geldiler. Yapılan elemede sonucunda adaya veda eden isim ise herkesi şok etti. Oldukça heyecanlı geçen eleme sonucunda adaya veda eden isim Atakan’ın adada en iyi anlaştığı Ezgi oldu. Acun Ilıcalı'nın kararı açıklaması sonrası Ezgi gözyaşarına hakim olamadı...

Survivor 10. Hafta SMS Sonuçları (10 Mayıs 2016) - Tahmini
1 - Atakan
2 - Yunus
3 - Ezgi (ELENDİ)

Survivor'da kim elendi? (10 Mayıs 2016 sms sonuçları)

Survivor'da şaşırtan oyun!
Survivor 2016'da adaların birleşmesinin ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında gerilim daha da artarken, yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu vardı. Nefesleri kesen oyunda skor 9-9'a geldi. Survivor'da dün yaşanan bir ilki de Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor'da dün akşam nefesleri kesen ödül oyununda skor 9-9'a geldi. Acun Ilıcalı daha sonra Survivor'da bir ilk olan 3'lü bayrak yarışı yapılacağını söyledi. Kazanan ünlüler takımı oldu.

Survivor'ın oylama sistemi ile ilgili
Survivor'da yarışmacıların sayısı gittikçe azalırken Survivor izleyicileri kime oy vereceği konusunda bazen kararsız kalabiliyor.

Finale doğru ilerleyen Survivor yarışması için halk oylama yaparken birçok kriteri göz önünde bulunduruyor.

Göz önünde bulundurulan kriterler arasında yarışmacının oyunlarda ki "performansı, hal ve hareketleri, diğer yarışmacılar ile nasıl anlaştığı" gibi kriterler arasında yer alıyor. Semih gibi bazı yarışmacıların daha önceden belirli fanları olduğundan dolayı daha rahat oy alabiliyorlar. Yalnız diğer yarışmacılar için ise durum biraz daha zor gibi görünüyor.

Birçok kişi Ünlüler ve Gönüllüler kadrosunda yer alan kişileri ilk defa Survivor TV8 'de görüyor. Yarışmacıların izleyiciler tarafından beğenilmesi için doğal davranması zaman zaman o kişinin oy alması için yeterli görünüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...