Ceren Kaplakarslan ile Rafet El Roman boşanıyor mu?

Düzenleyen:
Ceren Kaplakarslan ile Rafet El Roman boşanıyor mu?

MAGAZİN Haberleri

Rafet-Ceren El Roman çiftinin boşanacakları iddia edildi. “Zamanı gelince yapılır açıklama” diyen Ceren El Roman’ın alyansını çıkarması iddiaları kuvvetlendirdi.

RAFET El Roman ve Ceren El Roman’ın evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşuluyor. İddialara göre Ceren El Roman, ünlü şarkıcının ilk evliliğinden olan kızları Su Elnur ve Şevval ile anlaşmazlık yaşadı. Bu durum Ceren El Roman’ın eşinin annesi ve kız kardeşiyle de arasını bozdu.
 
Ceren El Roman, evini terk edip babası Attila Kaplakaslan’ın yanına gitti. İki aydır ayrı yaşadıkları konuşulan çiftin yakın çevresi, ikilinin karar aşamasında olduklarını belirtti. 
 
Ceren El Roman konuyla ilgili “Zamanı gelince bir açıklama yapılır” derken, Rafet El Roman boşanma sorularına yanıt vermek istemedi. Rafet El Roman, daha önce verdiği bir röportajda “Günümüzde aşklar, evlilikler hızla tükeniyor. Ben de mutsuzum” açıklamasını yapmıştı.
 
Yüzüğü çıkardı
Attila Kaplakaslan, “Evlenirken bana pek söz düşmedi, şimdi de düşmez. Bir açıklama yapılacaksa Rafet ya da Ceren yapmalı. Benim yapacağım tek şey kızımın arkasında olmaktır” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...