Özge Ulusoy neden sinirlendi?

Düzenleyen:
Özge Ulusoy neden sinirlendi?

MAGAZİN Haberleri

Özge Ulusoy uçak yolculuğu sırasında karşılaştığı ve en beğendiği Oscar ödüllü oyunculardan biri olan Forest Whitaker’la çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Keyfinin yerinde olduğu her halinden belli olan güzel manken, fotoğrafın altına şu notu ekledi:'Ha bu arada bayağı Hollywood yıldızlarıyla takıldığım doğrudur. Bakın uçakta arkamda kim oturuyordu? En beğendiğim oyunculardan olan Oscar ödüllü Forest Whitaker... Ben onunla fotoğraf çektirirken, beni nereden tanıdığını bilmediğim yabancı bir turist de ''Miss Ulusoy' diye yanaşıp benimle fotoğraf çektirince havam 1500 oldu valla!'

Özge Ulusoy neden sinirlendi?

Özge Ulusoy neden sinirlendi?

Ulusoy'un ünlü yıldızla paylaştığı fotoğrafın altına bir takipçisi de şu yorumu yaptı: "Hangi filmle Oscar aldığını internete bakmadan cevap veremezsin."Ünlü model, bu yorumu yapan takipçisini "Hadsiz" diyerek engelledi.

 

UÇANKUŞ

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...