Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Düzenleyen:
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

MAGAZİN Haberleri

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, yarışmacılar arasında yapılan oylamanın ardından ilk eleme adayı İbrahim oldu.

TV8 ve ekranların seyir zevki en yüksek yarışma programı Survivor 2016'nın 95. bölümü seyircisi ile buluştu. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler yarışmanın son haftalarına yaklaşırken kritik bir dokunulmazlık oyununa çıktılar.

DOKUNULMAZLIK OYUNU ÜNLÜLERİN

Büyük finale sayılı haftalar kala Ünlüler ve Gönüllüler hayatlarının en kritik dokunulmazlık oyunlarından birine çıktılar. Çok zorlu bir parkurda ellerinden geleni yapan iki takımdan Ünlüler, oyunu 10-7'lik skorla kazandı. Oyun sonrası bir tarafta sevinç hakimken diğer tarafta ise hayal kırıklığı yaşandı.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİM KALDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de bir kişinin ismi gitme adayı olarak yazıldı. İbrahim, dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyde ismi yazılan isim oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...