Nagihan diskalifiye olacak mı?

Düzenleyen:
Nagihan diskalifiye olacak mı?

MAGAZİN Haberleri

Ödül oyununda Damla ile karşılaşan Nagihan bayrağı aldığı sırada yere ters bir şekilde düştü. Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağına son kontrollerden sonra karar verilecek.

Survivor'da 14 Haziran akşamı çok kritik bir eleme gecesi yaşanmıştı. SMS oylamasında en az oyu alarak adaya veda eden isim Ünlüler takımından Yunus Günçe olmuştu.

ÖDÜL OYUNU İÇİN KIYASIYA MÜCADELE

'Survivor'da kim elendi' kim elendi sorusunun yanıt bulması sonrası, Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor son bölümde ödül oyunu için ter döktü. Ödül oyunu için de kısyasıya bir mücadele verildi. Kıl payı kazanılan karşılaşmalardan Nagihan'ın acı içinde yerde kalışına kadar ödül oyunu için yoğun bir mücadele vardı.

NAGİHAN SAKATLANDI, SİSTEM DEĞİŞTİ

Survivor'da oyun sisteminde değişiklik oldu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı kurallara göre, yarışmacılar ödül oyununu iki defa oynayacak ve ilk oyunu kazanan takım, ikinci oyuna rakibine attığı fark kadar avantajla başlayacak Her iki takımın da birbirlerini yenmek için ellerinden geleni yaptığı birinci ödül oyununu Gönüllüler takımı 10-8'lik skorla kazandı ve ikinci oyuna 2-0 farkla başladı. İkinci oyunda 2-0 farka rağmen Atakan'ın çabalarıyla direnmeye çalışan Ünlüler takımı ellerinden geleni yapsa da Ödül oyununu Gönüllüler takımı 10-6 skorla kazanmayı bildi.

KEYFİNİ ÇIKARTTILAR

Ödül oyununu kazanan Gönüllüler adadan özel bir uçakla lüks bir gün geçirecekleri malikaneye gittiler. Barakadan havuzlu bir malikaneye geçen gönüllülerin keyfi yerindeydi. Önce odaları gezen Gönüllüler daha sonra ikramları tattılar ve ana yemeğe geçtiler. Yemek sonrası havuz keyfi yapan Gönüllüler ertesi günde güzel bir kahvaltının keyfini çıkarttılar.

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor 97. bölüm tanımıtımında Nagihan'ın acı içinde kıvrandığı sahneler damga vurmuştu. Survivor 2016'da 15 Haziran günü yayınlanan bölümde ödül için yapılan yarışma esnasında Ünlüler takımından Nagihan'ın sakatlanmasıyla ilgili görüntülerin yayınlanması ardından akıllara 'Nagihan ciddi bir sakatlık mı yaşadı' sorusunu getirmişti. Yaşananlar sonrası Nagihan'ın durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...