HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beyazıt Öztürk ekranlara geri dönmeyecek mi?

Düzenleyen: /
Beyazıt Öztürk ekranlara geri dönmeyecek mi?
Beyazıt Öztürk, Haber

MAGAZİN Haberleri

Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un önümüzdeki sezon ekranlara geri dönmeyeceği konuşuluyor. Habertürk yazarı Esin Övet, konuyla ilgili iddialara yanıt verdi.

'Beyaz Show' geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Programına yaz tatili arası veren Beyazıt Öztürk'ün ise yeni yayın döneminde ekranlarda olmayacağı konuşuluyor.

Konuyla ilgili iddiaları köşesine taşıyan Habertürk yazarı Esin Övet, Beyaz'ın programının biteceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek "Malum olaylar yaşandıktan sonra Beyaz kendini az biraz çekti geriye ya, herkes bir şeyler söylüyor. Ama olayları bırakın, ben kendimi bildim bileli Beyaz her sene bırakacak" dedi.

İşte Esin Övet'in o yazısı;

Geçen akşam bir masadayım. Sektörden 2 kişi kendi aralarında Beyaz'ı tartışıyor. Biri "Beyaz bu sene final yaptı. Çaktırmadı ama dönmeyecek yeni sezona" diyor, diğeri de "Yok olur mu? Yeni sezon için acayip fikirleri var üstelik. Dönecek, dönecek" diyor. Israrla biri "Dönecek" diyor, biri "Dönmeyecek" diyor.

"BİZİM İNSANIMIZ ALKIŞLANAMAZ"

Bizler de pinpon maçı izler gibi kafamızı bir o yana bir bu yana döndürüyoruz. Malum olaylar yaşandıktan sonra Beyaz kendini az biraz çekti geriye ya, herkes bir şeyler söylüyor. Ama olayları bırakın, ben kendimi bildim bileli Beyaz her sene bırakacak. Daha doğrusu "Bıraksın artık kaç sene oldu" diyenler o kadar çok ki. Yahu bir durun. Adam final yaparsa üzülün. Sevinmeyin. Amerika'da yıllarca şov programı yapan var. Memlekette herkes onu sarıp sarmalıyor. Hatta "Beyaz bıraksın" diyenler bir yandan da "Adamlar bak yıllardır program yapıyor izlettiriyor" diyorlar. Ama iş bizim insanımıza geldi mi "Bıraksın artık" oluyor. Anlamak mümkün değil. Gerçekten mümkün değil. Beyaz 20 yılı devirmiş; alkışlayacaklarına söylenmedik söz kalmıyor. Ama pardon bizim insanımız alkışlamaz. Direkt köstekler.

HATTA BİZİM İNSANIMIZ..

- Eğer biri kendi isteğiyle işten ayrılırsa "Kovuldu" der.
- Dört gözle işten ayrılmasını bekler ki "Ben söylemiştim bak kovuldu" diyebilsin.
- Eğer biri 2-3 senedir televizyon programı yapmıyorsa "Teklif gelmiyor, o yüzden yapmıyor" der.
- Eğer biri bir televizyon programına katılıyorsa ve o kanala gitmek zorunda kalıyorsa hemen "Bak gördün mü, iş istiyor kapı kapı dolaşıyor" der.
- Sevgilisinden ayrılan biri için "Terk edildi" der.
- Kocasından boşandıysa "Adamın sevgilisi var, kadını terk etti" der.
- Biri evlenmek istemiyordur, "Adam onu almıyor" der.
- Tüm fırsatlar ona verilir ama o başarılı olamaz, araya torpil sokar başkalarının başarılı olduğu işte var olmaya çalışır. Sonra "Ben geldim oldu" der.
Der de der... Daha ne yazayım? Bilinen dağ kılavuz istemez. Memleketimiz işte. Hali budur. Gül geç.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...