HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Acun Ilıcalı, Semih kararını verdi

Düzenleyen: /
Acun Ilıcalı, Semih kararını verdi
Semih Öztürk, Survivor, Acun Ilıcalı, Semih , Haber

MAGAZİN Haberleri

Semih'in sakatlığı sebebiyle yarışacak durumda olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, kimsenin hakkının yenmemesi için Kıbrıs'taki büyük finale 5 kişinin katılacağını söyledi.

Survivor 2016'da kritik final öncesi çok önemli kararlar alındı. Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı olan Acun Ilıcalı, Semih'in adaya dönmesinin ardından yapılan konseyde bu değişiklikleri açıkladı.

"FİNAL 5 YARIŞMACIYLA OLACAK"

İşte Acun'un o açıklamaları: "Semih bundan sonra oyunlar katılacak durumda değil. Olağan dışı durumlarda toplanıp adil çözümler getiriyoruz. Çok kafa patlatıyoruz. Adaleti nasıl bozmayız diye uğşarıyoruz. Semih dokunulmaz olursa ve dördünüzden birisi giderse, bu adil bir durum olmaz. Semih'in dokunulmaz olması bu da adil olmaz. Onu aday göstertmek adil olmaz. Bunun tek bir çözümü vardı biz de ona karar verdik. Survivor'ın büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak.

OYLAMAYA ÇIKACAKLAR

Yani beşinizde Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale gidiyorsunuz. Semih oyunlarda olmayacak kalan 4 yarışmacı büyük final oyununu oynayacak. Bu final oyununda birinci olan arkadaşımız direkt olarak final, ikinci olan arkadaşımız yarı final koltuğuna oturacak. Birinci ve ikinci olamayan arkadaşlar Kıbrıs'taki birinci günde Semih'le oylamaya çıkacak ve o akşam iki kişi elenecek. Kalan bir kişi de daha önceden belirlenen iki kişiyle finalde yarışacak."

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor son bölümü Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara geldi. Ünlüler takımından Nagihan ve Atakan'ın yer aldığı kritik akşamda Gönüllüler takımından Serkay ve Damla vardı. İki etaptan oluşan ödül oyununun ilk etabı 10'a 7'lik bir skorla Ünlüler takımının oldu. İkinci etaba 3-0'lık bir avantajla giren Ünlüler takımı, Gönüllüler takımının tüm çabasına rağmen yarışmayı yine 10'a 7'lik skorla kazanmayı bildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...