Vatandaştan ünlü isimlere darbe girişimi tepkisi

Düzenleyen:
Vatandaştan ünlü isimlere darbe girişimi tepkisi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü isimler paylaştıkları bir video aracılığıyla darbeye karşı duruşlarını belirtti, ancak halk bu videoya çok sert tepki verdi.

Darbe girişimini engellemek adına sokaklara dökülen halk, yorumlarını olaylı geceden birkaç gün sonra dile getiren sanatçılara öfkeli. Tepkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla gösteren ünlü isimler takipçilerinin eleştirileriyle karşılaştı. İşte yorumcuların dikkat çeken bazı tepkileri şöyle:

''DARBE DURULUNCA ÇIKTILAR MEYDANA''

"Yazıklar olsun size şimdi mi devlet aklınıza geldi. O kadar insan devlet gitmesin diye ölmeyi göze alırken siz evinizde oturdunuz. Bunları halkla paylaşmayın hepimiz öğrendik ne yapmaya çalıştığınızı bu kadar saçmalık yeter."

"Durdular durdular şimdi akıllarına dank etti, geç kaldınız maalesef"

"Milletin kınanmasına maruz kalırız. Millet bizi dizilerde, yaptığımız programlarda gömer diye böyle yapıyorlar. Bravo büyük cesaret."

"Numaradan video yapmışlar. Bırakın bu işleri. Tepki alınca sıvışmacalar. Bütün hepsi demiyorum yalnız biz biliyoruz yürekten olanları tiyatro yapmasın kimse koyun değiliz."

"Kenan İmirzalıoğlu size de oyunculuğunu konuşturmuş gibi gelmedi mi? Zaten o da 4 gün sonra bayrak koyan tayfadan kim kazanacak onu beklemişler gibi"

"Şöyle dört beş gün, bir hafta on gün falan daha bekleseydiniz canım ya o zaman daha inandırıcı olurdu. Şu an olduğu gibi siz 'darbeye hayır' demeyin Allah aşkına, biz deriz Türk milleti olarak."

"Darbe günü uyuyor muydu bu ünlüler? Darbe durulunca çıktı meydana komikler."

"Hiç inandırıcı değil darbenin üzerinden 6 gün geçti şimdiye kadar aklınız neredeydi? Milleti salak yerine koymayın ayıptır."

"Darbe gününü geçtik ertesi gün bile kimseler yoktu. Sanatçılardan darbeye karşı olan olaylar bitti, artık nemalanma zamanı ya hepsi darbeye karşı oldu hepsi paylaşımlarda bulunuyor."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...