HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ogeday'ın Adem'e yaptığı hareket olay oldu

Düzenleyen: /
Ogeday'ın Adem'e yaptığı hareket olay oldu
Ogeday, Alp Kırşan, Survivor, Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da Ogeday'ın Adem'e hareketi konuşulmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Ali Eyüboğlu, "Diskalifiye edilmesi gerekirdi" dedi.

'Survivor 2017'de gönüllüler adına mücadele eden Ogeday Girişken'in, geçtiğimiz gün yayınlanan sembol oyunu sırasında, rakip takımdan Adem Kılıççı'ya yaptığı hareket dikkati çekti.

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu'nun, "Ogeday, Survivor'da Adem'i nasıl Kandırdı?" başlıklı yazısı şöyle:

"Pazatesi akşamı TV8'de seyrettiğim 'Survivor'da, 'Gönüllüler' ekibinden Ogeday, 'Ünlüler' takımından Adem Kılıççı'ya centilmenliğe sığmayacak bir hareket yaptı. Dominik'te tanıdığım Ogeday bende, efendi, saygılı ve profesyonel bir sporcu izlenimi bırakmıştı.

'Survivor' öyle bir Yarışma ki zamanla birçok insanın içindeki canavarı da çıkartıyor dışarıya. Saniyenin bile önemli olduğu 'sembol oyunu'nda Ogeday'ın rakip takımından Adem, puzzle oyununu bitirdi, parkuru geçip önde giden Volkan'a yetişmek üzereydi.

"BİR AN İÇİN DURAKLADI VE GERİ DÖNDÜ"

Ogeday, 'Puzzle oturmadı... Oturmadı' diye bağırınca Adem, bir an için durakladı ve geri baktı. Puzzle'da bir sorun görmeyince yarışa devam etti, ama o sırada Volkan atışları tamamlayıp, sayıyı kazandı.

Ogeday'ın Adem'e yaptığı hareket olay oldu
"KIS KIS GÜLMEKLE YETİNMEYİP..."

Ünlüler, 'Sen niye karışıyorsun bizim puzzle'a' dediğinde Ogeday, 'Ben oturmadı diye gördüm' dedi ama bu doğru değildi. Çünkü, Adem'e bağırıp duraklatırken kıs kıs gülmekle yetinmeyip yanındaki Erdi'ye dokundu ve 'Nasıl da kandırdım onu?' dercesine kaş göz işareti yaptı.

"DİSKALİFİYE ETMESİ GEREKİRDİ"

Sunucu Alp Kırşan görmediği için bunu atlamış olabilir ama rejinin bunu es geçmemesi, Ogeday'ı uyarması ya da o oyundan diskalifiye etmesi gerekirdi."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...