HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ersan Er ve Çağatay Akman’dan hayranlarına büyük sürpriz

Düzenleyen: /
Ersan Er ve Çağatay Akman’dan hayranlarına büyük sürpriz
Çağatay Akman, Haber

MAGAZİN Haberleri

Ersan Er yeni maxi single’ı ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. 24 Mart Cuma günü digital platformlarda yayınlanacak maxi single’da 2 parça yer alıyor.

Digital platformlarda 175 milyon izlenme rakamına ulaşan Çağatay Akman da, Ersan Er’in yeni çalışmasında ona eşlik ediyor. Ersan Er ve Çağatay Akman hayranları böylece her iki sanatçıyı da aynı klipte görmenin keyfini yaşayacaklar.

Mehmet Ali Sezer’in ünlü sanatçı Güllü için hazırladığı, söz ve müziğinde imzası bulunan eser, bu kez de Ersan Er’in yorumuyla müzik severlerle buluşuyor. Parçanın melodisi aynı zamanda Çağatay Akman’ın “Gecenin Gölgenin Rahatına Bak” adlı çalışmasında da yer almıştı. 
2645 İstanbul Müzik Abdullah Özdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği çalışmanın klip yönetmenliğini Yekta Özbilen yaptı. Ürgüp’ün dünyaca ünlü doğal güzelliklerinin eşliğinde çekilen klipte, Gece Gölgenin Rahatına Bak parçasıyla son günlerde büyük çıkış yakalayan ve digital platformlarda 175 milyon izlenme oranına ulaşan Çağatay Akman da sürpriz şekilde yer aldı. Digital platformlarda klibi olmadan 35 milyon sayısına ulaşan Ersan Er ile rekor izlemeye ulaşan Çağatay Akman’ın aynı klipte yer alması her iki sanatçının hayranları için büyük bir sürpriz oldu. 

ÇAĞATAY AKMAN RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYINIZ


Son çalışmasının 2645 İstanbul Müzik tarafından hazırlanmasının kendisi için çok değerli ve önemli olduğunu söyleyen Ersan Er, diğer parçanın da merhum sanatçı Neşat Ertaş’a ait olan Ah Yalan Dünya adlı eseri olduğunu belirti. Er, “Büyük üstadın bu eserini farklı bir şekilde yorumladım. Remix ve clup iki farklı versiyonu var. İki parçamız da içimize sinen çalışma oldu. Çağatay Akman kardeşim de Her şeyim Oldun klibinde bana eşlik etti. Çekimleri Ürgüp’te gerçekleştirdik. Biz büyük bir keyif aldık. Doğru bir iş oldu. Dinleyenlerin de, izleyenlerin de beğeneceğini düşünüyorum” diye konuştu.
Eski bir TSK mensubu olan Ersan Er, çeşitli konser ve sahne çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, yeni çıkacak maxi single için emeği geçenlere teşekkür etti. Er’in yeni çalışması 24 Mart tarihinden itibaren 63 digital platformda yayınlanacak. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...