‘Boğaziçi’nin ulusal yarışma filmleri açıklandı

Düzenleyen:
‘Boğaziçi’nin ulusal yarışma filmleri açıklandı

MAGAZİN Haberleri

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nin ulusal yarışma filmleri belli oldu.

Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nin ulusal yarışma filmleri belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle 17-26 Kasım’da gerçekleştirilecek festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 9 film 100 bin lira değerindeki büyük ödül için yarışacak. Jüri başkanlığını yönetmen Derviş Zaim’in üstlendiği yarışmada, Andaç Haznedaroğlu’nun “Misafir”, Ayhan Salar ve Erkan Tahhuşoğlu’nun “Eşik”, Burçak Açık Üzen’in “Beginner”, Bülent Öztürk’ün “Mavi Sessizlik”, Fikret Reyhan’ın “Sarı Sıcak”, Orhan Eskiköy’ün “Taş”, Özgür Sevimli’nin “Murtaza”, Pelin Esmer’in “İşe Yarar Bir Şey” ve Selman Kılıçaslan’ın “Bütün Saadetler Mümkündür” adlı filmi yer alacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...