Alişan ile Çağla Şıkel'in dizisi tutmadı!

Düzenleyen:
Alişan ile Çağla Şıkel'in dizisi tutmadı!

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Dostlar Mahallesi dizisi reytinglerde çakıldı. Alişan ile Çağla Şıkel'in de yer aldığı dizi beklenileni veremedi.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dostlar Mahallesi reytinglerde 13. sırada yer alarak bekleneni veremedi.

ERKEN FİNAL SİNYALİ VERDİ

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu ve Ersin Korkut'un bulunduğu 'Dostlar Mahallesi' dizisi erken final sinyali verdi. Show TV'deki Yeni Gelin 1. sırada yer alırken Star'ın Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 2. sırada kaldı.

DOSTLAR MAHALLESİ KONUSU

Dostlar Mahallesi dizisi yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film üstlenirken; senaryosunu Resul Ertaş kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğu, Ayhan Özen'e ait. Oyuncu kadrosunda ise Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat yer alıyor.

Dizi, birbirine siyah ile beyaz kadar zıt karakterde iki kardeş olan ve taksi şoförlüğü yapan Metin’le (Alişan) Çetin’in (İnan Ulaş Torun) hem sevgi hem de çatışma dolu hikayesini anlatıyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...