HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ajda Pekkan'ın acı günü

Düzenleyen: /
Ajda Pekkan'ın acı günü
Ajda Pekkan, Haber

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem Adana’nın en köklü zenginlerinden olan Akbank'ın kurucularından, BOSSA’nın ortağı, bugün hayatta olmayan Ahmet- Gülseren Sapmaz'ın oğlu Coşkun Sapmaz 64 yaşında kalp krizi geçirip öldü. Cenazesi 22 Ocak’ta Bağlarbaşı’ndaki Şakirin Camii'nden kaldırılıp Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Coşkun Sapmaz adını ilk kez 45 yıl önce duymuştuk. 17 Kasım 1973’te İstanbul’da Ajda Pekkan ile çok sürpriz bir evlilik yapmıştı. Baba Ahmet Sapmaz’ın şiddetle karşı çıkması sonucu da 6 gün sonra boşanmıştı. O günlerde Coşkun Sapmaz 19, Ajda Pekkan 28 yaşındaydı.

Ajda Pekkan 6 günlük evliliği için yıllar sonra şöyle demişti: “O zamanlar daha çocuktum, maalesef önümü göremedim"

YALISI MERMERCİ'DE
Coşkun Sapmaz daha sonra Arzu Sapmaz ile evlendi. Oğulları Alpaslan ve Harun dünyaya geldi. Boşanınca Arzu Hanım çocukları alıp Amerika’ya gitti. Coşkun Sapmaz üçüncü evliliğini Sanem Hanım ile yaptı. Bu evlilikten çocuğu olmadı ve boşanma ile bitti.

Sapmaz Ailesi’nin işlerinin bozulması, büyük maddi sıkıntıların başlaması, Coşkun Sapmaz’ın hayatını resmen alt üst etti. Oturmakta olduğu Vaniköy’deki Necmeddin Efendi Yalısı’nı 2000’lerin başında sattı.

Bugün o yalıda Ender Mermerci oturuyor. Hızlı, renkli hayatıyla bilinen Coşkun Sapmaz’ın işleriyle birlikte sağlığı da bozuldu. Ortalarda görünmez oldu. En son bundan 5 yıl önce kardeşi Adnan Sapmaz’ın kızı Eda’nın düğününde görüntülemişti.

Posta

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...