HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

Düzenleyen: /
Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )
Survivor&tt2;da Kim Gitti, Kim Elendi, Survivor&tt2;da Adaya Kim Veda Etti, 2018 Survivor Elenen İsim Kim?, Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı, Gönüllüler Bireysel Dokunulmazlık Kim Kazandı?, , Haber

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2018'de Pazar akşamlarının vazgeçilmezi dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da elenen isim İpek oldu. Gönüllüler peş peşe aldığı galibiyetlerin ardından kaybetti. Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018 dokunulmazlık kim kazandı? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018'de Acun'un her fırsatta söylediği gibi bütün oyunlar yalan tek gerçek dokunulmazlık oynandı.Survivor'da İpek gitti. Survivor  Nagihan'ın Gönüllüler'e geçemesiyle galibiyetler peş peşe geldi. Hakan geçirdiği ağır sakatlığın ardından oyunlara geri döndü. Oynanan dokunulmazlık oyunun parkuru gelmiş geçmiş en uzun su oyunu parkuruydu. Funda'nın ödül oyununda geçirdiği boğulma tehlikesinin ardından dokunulmazlık oyununda oynamak istemedi. Bu duruma Sema'nın karşı çıkması ile Funda ile Cumali yüzmeyi az bilmelerine rağmen oyuna dahil oldu. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? diye merak ediyorsanız kazanan All Star oldu. Bireysel dokunulmazlığı Ramazan ile finale kalan Nagihan kazandı. Haftanın en iyi performansı Funda oldu. Konseyde dokunulmazlık kolyelerinin sahibi Funda ve Nagihan birer isim söyleme hakkına sahip oldu. Survivor'da eleme adayları belli oldu. İpek, Ramazan, Birsen eleme adayı oldu. Ramazan'ın ismini Nagihan söyledi. Funda ise Birsen'in adaını söyledi. Survivor'a yeni katılan 4 isimden 2si olan Batuhan ve Mustafa Kemal'in isimleri kurallar gereği ilk konseyde isimleri yazılamadı. Haftanın en iyi performası, Erkeklerde 1. Hilmi Cem, 2. Mustafa Kemal,Kadınlarda 1. Funda 2. Damla  ödül olarak vitamin kazandılar. Peki Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor 2018 dokunulmazlık kim kazandı? Survivor'da adaya kim veda etti?, Survivor 2018 elenen kim? gibi tüm merak ettiklerinizi haberimizden bulabilirsiniz.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMDİR? (TIKLA ÖĞREN)

ELEME KONSEYİ CANLI İZLE

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor'da oynanan gelmiş geçmiş en uzun su parkuru olan dokunulmazlık oyunun galibi All Star oldu. Gönüllüler 10-5 fark ile yenildi.

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam iki oyun oynandı. İlki konforlu ada için oynanan oyunda, gönüllüler takımı üstünlük kurarak ödülün sahibi oldu. İkinci oyun ise tavuklu wrap ve mor oda için oynandı. Bu oyunda ise kazanan taraf ünlüler oldu. Dün akşamın gündem konusu ise Yiğit'in kafasını çarpıp sakatlanması oldu. Diğer taraftan Funda ile Sema arasında ise parkurda küçük bir gerilim yaşandı.

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

SURVİVOR 27. YENİ BÖLÜM TANITIM İÇİN TIKLAYIN

SEMA-FUNDA GERİLİMİ

Adada zaman geçtikçe yaşanan sıkıntılar zorluklar da artıyor. Bu durum da yarışmacıları olumsuz etkiliyor ve birbirleriyle tartışmaya başlıyorlar. Bu akşam yayınlanacak bölümde son kavga Funda ve Sema arasında oldu. Yayınlanan fragmanda Survivor tarihinin en zor oyununda Funda yüzme bilmediği gerekçesiyle oynamak istemiyor. Sema ise buna tepki gösteriyor. Sema: "Funda aslında ben yüzmeyi biliyorum. Kendimi güvende hissetmezsem yüzemiyorum. Aslında hepimiz bu kararı verip bu duruma izin vermemeyi konuşmuştuk ama takım arkadaşlarım sessiz kaldılar." dedi. Funda ise bu çıkışa karşılık olarak: "Muhatabım siz değilsiniz. Ben oynamıyorum" dedi. Sema iyice sinirlenerek "Buradaki insanların gitmesindense yüzme bilmeyen gitsin o zaman. Adalet budur. Burası Survivor." dedi. 

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

SEMA-HAKAN ARASINDA İPLER GERİLDİ

Funda ile yaşanan gerilim sonrasında AllStar takımından Gönüllüler takımına geçen Hakan Hatipoğlu takım arkadaşı Funda'ya hak veriyor. "Kızın günahını alıyorsun." diyen Hatipoğlu'na Sema inanılmaz sinirleniyor. Sema: "Sen benim cümleme yorum yapamazsın. Bizim kararımız bu seni ne ilgilendirir?" diyerek sert bir tepki veriyor. 

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

Hakan'ın "Hadi işine bak işine!" sözleri Sema'yı iyice kızdırıyor ve Hakan'ın üzerine yürümesine takım arkadaşları engel oluyor. "Bana işine bak falan deme. Benim yüzüme bakmaya bile senin yüzün yok" diye karşılık verince tansiyon iyice yükseliyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA TURABİ - BATUHAN ARASINDA GERGİNLİK

Survivor'ın 26. bölümünde Turabi ile Batuhan arasında bir atışma yaşandı. Turabi ile Batuhan arasında oynanan oyunda Turabi, Batuhan'ın parkurda ona laf atarak kızdığını açıklıyor. Batuhan ise söyleyecek bir şeyin olmadığını Turabi'ye cevabı parkurda vereceğini söyledi.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Geçen hafta dokunulmazlığı All star takımı kaybetmişti. Dokunulmazlığı kaybeden All star takımında en çok ismi çıkan Nihat Doğan adaya veda etmişti.

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

ÖDÜL OYUNUNDA YİĞİT KAZA GEÇİRDİ

Yemek ödülünde mücadele veren Yiğit Dikmen, tekerlekli aracı çekmeye çalışırken ağır halka kafasına çarptı ve yere yığıldı. Bu olayın ardından Ünlüler takımı genç yarışmacının yanına koştu. Doktor Metin Kuş genç yarışmacıya müdahalede bulundu. Yiğit kaza sonrası gözetim altına alındı ve yarışmaya çıkmadı.

Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

 HAKAN İLK KEZ PARKURA ÇIKTI

Geçen haftalarda yarışma esnasında kafasını engele çarpıp boynundan sakatlanan Hakan ilk kez parkura çıktı. Hakan Hatipoğlu ilk oyununu Yiğit karşısında aldı.

SURVIVOR İPEK YAŞAR HASTANEYE KALDIRILDI

SURVİVOR 28.BÖLÜM TANITIM (TIKLA İZLE)

'Survivor 2018' yarışmasının 19 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek 28'inci bölümün tanıtımı yayınlandı.Yeni bölümde; gönüllüler takımında üç eleme adayından biri olan İpek Yaşar, ödül oyunu sırasında yüzünü sert şekilde platforma çarparak korkutan bir kaza geçiriyor. İpek acılar içinde kendini yere bırakırken, diğer yarışmacılar da korkulu gözlerle onu izliyor. Doktor Metin Kuş'un ilk müdahaleyi yaptığı yarışmacı, ambulansla hastaneye kaldırılıyor.
 
Survivor'da Kim gitti kim elendi? | Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? ( 2018 Survivor Elenen İsim KİM? )

ACUN AÇIKLADI! KAZANAN YUNANLARLARA KARŞI

Acun Ilıcalı bir sonraki yarışmada Yunan takımı ile mücadele edileceğini açıkladı. Sabah yapılan oyunda kazanan takım Yunan takımı ile karşı karşıya gelecek. 

BERNA CANBELDEK ECEM'iN YERİNE GELİYOR

Acun Ilıcalı geçtiğimiz haftalarda sakatlık nedeniyle adaya veda eden Ecem'in yerine Survivor 2018'e Berna Canbeldek'in katılacağını açıkladı. 

Survivor 2018'in yeni yarışmacısı Berna Canbeldek oldu. Sakatlık problemi nedeniyle adadan ayrılan Ecem'in yerine yarışmaya dahil olacak olan Berna Canbeldek'in kim olduğu merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı sürpriz açıklamayı dün akşam gerçekleştirdi. Berna Canbeldek'in ismini kendi Instagram hesabından duyuran Ilıcalı, All-Star takımına geçtikten sonra sakatlanan Ecem'in yerine Berna Canbeldek'in geçeceğini resmen açıkladı. 

TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Türkiye - Yunanistan maçı başladı. Büyük çekişmeye sahne olan zorlu randevunun sonucu belli oldu. Son ana kadar nefes nefese geçen zorlu mücadeleyi 10-9 skorla Türkiye kazandı.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ-ADEM KAVGASI İLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Acun Ilıcalı, aralarında büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıkan Turabi ve Adem ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Ilıcalı, iki yarışmacının ciddi bir şekilde uyarıldığını ve bu tarz bir olayın tekrarlanması halinde ciddi bir yaptırımı olacağını konseyde tüm izleyenlere duyurdu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün gece oynanan Dokunulmazlık Oyunu sonrası yapılan konseyde 3 eleme adayı İpek, Ramazan ve Birsen olmuştu. Yapılan halk oylaması sonucu bu hafta adaya veda eden isim ise İpek oldu.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...