HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü isim evinin balkonundan atladı

Düzenleyen: /
Ünlü isim evinin balkonundan atladı
Deniz Badrutt, Deniz Badrutt Kimdir, Deniz Badrutt Neden İntihar Etti, Haber

MAGAZİN Haberleri

Birçok sosyetik ismin yakın arkadaşı olan Deniz Badrutt, Miami'deki evinin balkonundan atlayarak intihar ett

Yıllar önce St. Moritz'deki ünlü Badrutt Palace Hotel'in sahibi Johannes Badrutt ile evlenip İsviçre'ye gelin giden sosyetenin ünlü ismi Deniz Badrutt evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Sosyete bu intiharı duyunca şoke oldu.

YAŞASAYDI 51'İNCİ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTI

Badrutt çifti, uzun bir süre önce St. Moritz'deki otelleri Badrutt Palace'ı satıp Miami'ye taşınmıştı. Kışı Miami'de, yaz aylarını da St. Tropez'de geçiren çiftin yakın zamana kadar mutlu bir hayatı vardı. Fakat son zamanlarda, 16 yaşında bir oğulları da olan çiftin evliliğinin kötü gittiğini ve hatta eşinin Deniz Hanım'a boşanma davası açtığı konuşuluyordu. Deniz Hanım, geçen hafta salı günü canına kıymış. Yaşasaydı, pazar günü 51'inci doğum gününü kutlayacak olan Deniz Hanım, İstanbul'da defnedilecek.

Ünlü isim evinin balkonundan atladı

CENAZE İŞLERİYLE ALİ KOÇ İLGİLENİYOR

Deniz Badrutt'un yakın arkadaşlarından biri olan Ali Koç, Deniz Hanım'ın cenazesinin Miami'den getirilmesi ve defin işlemleri ile ilgileniyormuş.

DENİZ BADRUTT KİMDİR?

Deniz Badrutt 50 yaşındaydı. Kışın Miami'de, yazın da St. Tropez'de yaşıyordu. 16 yaşında bir oğlu var.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...