İstanbullu Gelin'e sürpriz isim

Düzenleyen:
İstanbullu Gelin'e sürpriz isim

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, İstanbullu Gelin dizisinin 11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne Didem İnselel konuk oluyor

Didem İnselel, İstanbullu Gelin dizisinde Faruk'la kısa bir dönem yolları kesişmiş Halka İlişkiler uzmanı olarak izleyici karşısına çıkacak. Alımlı ve çekici bir kadın olan Gözde, (Didem İnselel) Faruk'un karşısına sadece iş yapmak için mi tekrar çıkmıştır, yoksa görünenden çok daha fazlasını mı planlamaktadır?

İstanbullu Gelin 49. bölüm

Süreyya eşi için Esma ise oğlu için gözyaşı döküyor. Fikret, Faruk'un başına gelenlerden habersiz yine abisini suçluyor. Bu süreçte Süreyya ile Esma birbirlerine daha da kenetleniyor.

GÖZLER ADEM'DE

Son bölümde arakadan hançerlendiğini hisseden Adem, Faruk'tan hesap soracağını dile getirmişti. İşte bu yüzden gözler Adem'e çevrilmiş durumda... Çaresizce iyi bir haber bekleyen Süreyya, Dilara'nın ağzından bilgi almaya çalışıyor.

ŞOKE EDEN SAHNE!

Tüm aile dağılmış vaziyette Faruk'tan haber almaya çalışırken kapıya gelen birisi Boranlar'a "Çok üzgünüm" diyor. İşte bu andan itibaren başta Esma olmak üzere tüm aile büyük bir yıkım yaşıyor. Şimdi herkesin merak ettiği soru: Faruk öldü mü?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...