Bizimkiler dizisinin Abbas'ı felç geçirdi, son hali sevenlerini kahretti

Düzenleyen:
Bizimkiler dizisinin Abbas'ı felç geçirdi, son hali sevenlerini kahretti

MAGAZİN Haberleri

6 ay önce sol ve kol ve bacağından felç geçiren 'Bizimkiler' dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, yıllar sonra taksim meydanında yürümekte güçlük çekerken görüntülendi.

6 ay önce sol kolu ve sol bacağından felç geçiren Hikmet Karagöz, Taksim Meydanı'nda görüntülendi. Oyuncu, geçirdiği felçten dolayı yürümekte güçlük çekiyor.

FELÇ GEÇİRDİĞİNİ HERKESTEN SAKLAMIŞ

Taksim Meydanı'dan Cihangir'deki evine gitmeye çalışan Hikmet Karagöz, 6 aydır yaşadığı sıkıntılara rağmen, felç geçirdiğini sanat camiasından kimseye söylememiş. Hikmet Karagöz olay hakkında şöyle konuştu: "5-6 ay önce felç geçirdim. Oyunlara çağırıyorlar, gidip oynayıp geliyorum. Bir kızım var o ilgileniyor benimle. Sanat camiasından kimsenin haberi yok. Söylemedim kimseye. Bayramdan sonra fizik tedaviye başlayacağım"

Hikmet Karagöz, 1989- 2002 yılları arasında yayınlanan 'Bizimkiler' dizisinde 'Abbas' karakteriyle hafızalara kazındı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...