Hadise'nin aile içi krizi ablası Derya Açıkgöz'ün işlerini bozdu!

Düzenleyen:
Hadise'nin aile içi krizi ablası Derya Açıkgöz'ün işlerini bozdu!

MAGAZİN Haberleri

Hadise'nin aile içinde yaşadığı gerginlikler modacı kardeşi Derya Açıkgöz'ün işlerini etkiledi. Genç modacının annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüsü sonrası ailede oluşan kriz ortamı ve yaşadığı bazı mali sıkıntılar nedeniyle koleksiyonunu tamamlayamadığı konuşuluyor. İşte haberin detayı...

Aile içinde yaşanan gerginlikler, Hadise'nin modacı kardeşi Derya Açıkgöz'ü de etkiledi.

Amsterdam'daki B Fashion Academy'de moda tasarımı üzerine eğitim alan, 2016'da "Mirror" adlı koleksiyonuyla Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'a katılan Açıkgöz, çok istemesine rağmen bu yıl o organizasyonda yer alamayacak.

Genç modacının, hem annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüsü sonrası ailede esen soğuk rüzgarlar hem de bazı mali sıkıntılar nedeniyle koleksiyonunu tamamlayamadığı konuşuluyor.

Öte yandan Hadise'nin kardeşiyle çalışmayı bıraktıktan sonra stil danışmanlığını yapması için Melis Ağazat'la anlaştığı da iddialar arasında.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...