HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çukur'a damga vuran sahne! Sevilen oyuncu diziye veda mı etti?

Düzenleyen: /
Çukur'a damga vuran sahne! Sevilen oyuncu diziye veda mı etti?
Çukur 3 Sezon 9 Bölüm, Çukur Özeti, Çukur Son Bölüm Neler Oldu, Çukur Azer Öldü Mü, Haber

MAGAZİN Haberleri

18 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Çukur'a Azer ve Yamaç'ın kavgası damga vurdu! Yamaç'ın "Güle güle Azer, seni tanımak güzeldi" demesi akıllara Azer'in öldüğünü getirdi.

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisi dün akşam 76'ncı bölümüyle ekrana geldi. Nefes kesen anların yaşandığı bölüme Azer ile Yamaç'ın dövüş sahnesi damga vurdu.

"GÜLE GÜLE AZER"

Çukur'un son bölümünde Azer'in annesinin hayatını kurtaran Yamaç, babası İdris Koçovalı'nın ölümünde parmağı olduğunu düşündüğü Azer için harekete geçti. Azer ile Yamaç'ın teke tek dövüştüğü sahne izleyenleri ekrana kilitledi. Sakin başlayan hesaplaşma etraftaki eşyalarında kullanımı ile iyice sertleşti. Azer'i yere deviren Yamaç kızgın demir elinde, son darbe için hazırlandı. Yamaç'ın "Güle güle Azer, seni tanımak nadiren de olsa zevkti" sözü dikkat çekti. Yamaç elindeki kızgın demiri Azer'e batırmak için harekete geçti. Azer'in ölüp ölmediği ise henüz bilinmiyor.

CUMALİ'DEN DAMLA'YA BÜYÜK SÜRPRİZ

Çukur 76'ncı son bölümde; Seval'den, Cumali'nin hala mekana gittiğini öğrenen Damla sinirlense de Sultan'a çaktırmamaya çalışıyor. Damla'nın bu hallerini gören Saadet ise işi şakaya vuruyor. Damla ise gördüğü manzara karşısında şok oluyor. Sevdiği kadının doğum gününü unutmayan Cumali, Damla'ya sürpriz doğum günü hazırlıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...