7 saat süren ameliyat sonrası Ajda Pekkan’ın sağlık durumunu menajeri açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
7 saat süren ameliyat sonrası Ajda Pekkan’ın sağlık durumunu menajeri açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, geçtiğimiz gün sabaha karşı evinde düşmüştü. Talihsiz bir kaza geçiren Pekkan’ın kalça kemiğinde çatlak oluşmuştu. Apar topar hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan Pekkan’ın sağlık durumuyla ilgili menajeri bilgi verdi.

76 yaşındaki Ajda Pekkan’ın menajeri Oğuz Arınmış, sanatçının sabaha karşı evinde düştüğünü ve kalça kemiğinin çatlaması sonucu acil ameliyata alındığı bilgisini paylaşmıştı.

Arınmış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Ajda Pekkan’ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi bildirmek isterim” ifadelerine yer vermişti.

“AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ”

Ajda Pekkan’ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama geldi. Sabah’ın haberine göre ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Arınmış, “Yardımcıları 04.00 gibi beni aradı, hemen hastaneye yetiştirdim. Ameliyat 7 saat sürdü ve çok şükür başarılı geçti” dedi.

Pekkan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten ünlü sanatçının menajeri, “Bir süre dinlendikten sonra kısmetse sahnelere geri döneceğiz” şeklinde konuştu.

Tansiyon düşmesi sebebiyle evde talihsiz bir kaza geçiren Pekkan'ın dün akşam saat 18.00 sularında ameliyattan çıktığı biliniyor. 
Enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan sanatçı, geçtiğimiz sene de dizlerindeki kireçlenmeye bağlı su toplaması sorunuyla başa çıkamadığı için ameliyat olmuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...