ABD’li aktör Al Pacino 83 yaşında baba oldu! İşte bebeğin cinsiyeti ve adı…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD’li aktör Al Pacino 83 yaşında baba oldu! İşte bebeğin cinsiyeti ve adı…

MAGAZİN Haberleri

ABD’li Hollywood yıldızı Al Pacino’nun baba olacağı haberi tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ünlü oyuncu, 83 yaşında dördüncü kez baba olma sevincini yaşadı.

Baba, Yaralı Yüz, Büyük Hesaplaşma gibi filmlerde rol alan başarılı oyuncu Al Pacino, baba oldu. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Pacino, 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’tan olan oğluna "Roman" adını verdi.

Bebeğin ne zaman ve nerede doğduğuna ilişkin ayrıntılar açıklanmadı.

Film setinde yapımcı olarak çalışan Alfallah ile geçen sene tanışan Pacino’nun, oyuncu koçu Jan Tarrant’tan 33 yaşında "Julie Marie" isminde kızı ile oyuncu Beverly D'Angelo'dan 22 yaşlarında "Anton" ve "Olivia" adlı ikizlerle birlikte 3 çocuğu daha bulunuyor.

ABD’li aktör Al Pacino 83 yaşında baba oldu! İşte bebeğin cinsiyeti ve adı…

Al Pacino’nun bazı filmlerde birlikte rol aldığı arkadaşı Robert De Niro da yeni doğan 7'nci çocuğu nedeniyle yakın zamanda haberlere konu olmuştu.

79 yaşındaki ünlü aktör De Niro'nun, 2015'te "The Intern" adlı filmde tanıştığı Tiffany Chen adlı kız arkadaşından çocuğu olduğu belirtilmişti.

DNA TESTİ TALEP ETMİŞTİ

Öte yandan TZM'de yer alan haberde; Al Pacino, 'herhangi birini hamile bırakabileceğine inanmadığı için' DNA testi talep etmişti. Aynı haberde Pacino'nun çevresindekilerin de 29 yaşındaki sevgilisinin 'para avcısı' olduğunu söyledikleri ve yıllardır Pacino'dan bebek istediği ileri sürülmüştü.

Kaynak: TZM, Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...