Babasının ölümüyle yıkılan şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun sözleri duygulandırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Babasının ölümüyle yıkılan şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun sözleri duygulandırdı

MAGAZİN Haberleri

Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu Kasım ayında hayatını kaybetmişti. Babasının ölüm acısıyla derinden sarılan ünlü şarkıcı sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme aldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun babası Şükrü Gençoğlu, 73 yaşında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Babasının ölümüyle yıkılan Sıla Gençoğlu, yaptığı paylaşımla görenleri duygulandırdı.

“BİZE BİR ODA TUTTUM BABA”

Babasının fotoğrafına yer veren ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bize bir oda tuttum baba. Üstelik gittiğimiz her yerde olacak bir oda. Nerede olursak olalım, kapısını açıp içeri girebileceğimiz bir oda. Bir masa, iki de sandalye attım içine. Bize kadar. Anahtarın biri sende, biri bende. Başka kimsede yok. O odada sonsuza kadar her şeyi konuşmaya devam edebiliriz. Memleketi sevmeye, sevmeyenine sövmeye, annemi muzip muzip çekiştirmeye, aslan sütüyle şakımaya, birlikte şiirler okumaya, Yaşar Kemal’in betimlemelerini yüceltmeye devam edebiliriz. Birbirimize daima yardım edebiliriz, birbirimizin sesini duyabiliriz orada. Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Yine senin armağanın. Teşekkür kısmı odada. Baş başa. Çünkü bizim aramızda. Çünkü yaşar sevdiklerin. Hiçbir yere gitmez. Hiçbir yere…”

Babasının ölümüyle yıkılan şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun sözleri duygulandırdı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...