Bella Hadid’in Filistin paylaşımlarına Instagram’dan sansür!

Düzenleyen:
Bella Hadid’in Filistin paylaşımlarına Instagram’dan sansür!

MAGAZİN Haberleri

İsrail’in Filistin’e karşı saldırılarına tepkiler üst üste gelirken, Filistin asıllı ABD’li model Bella Hadid’den de destek geldi. Sosyal medya hesabından Filistin’deki korkunç zulmü paylaşmak isteyen ünlü modele Instagram izin vermedi. Hadid, paylaşımlarını engelleyen Instagram’a tepki göstererek, "Ne zaman Filistin ile ilgili paylaşım yapsam hikayelerim engelleniyor" dedi. Ünlü modele birçok kullanıcı da destek çıktı.

İsrail’in Filistin’e karşı korkunç saldırılarına tepki gösteren Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid, Instagram tarafından engellendi. Ünlü modelin paylaşımlarına kısıtlama getiren Instagram’a tepkiler üst üste geldi. 

ÜNLÜ MODELE INSTAGRAM SANSÜRÜ 

Instagram’ın paylaşımlarına sansür uygulamasına tepki gösteren ünlü model, "Instagram hikayemde paylaşım yapmam engellendi ve bunun Filistin paylaşımlarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ne zaman Filistin ile ilgili paylaşım yapsam hikayelerim engelleniyor. Takipçilerimin yaklaşık 1 milyonu gönderilerimi ve hikayelerimi göremiyor" diyerek isyan etti. 

Bella Hadid’in Filistin paylaşımlarına Instagram’dan sansür!

TEPKİLER ÜST ÜSTE GELDİ 

Hadid’in açıklamalarının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, Instagram’ı hedef alarak tepkilerini dile getirdi. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...