Çekilen görüntüleri olay olmuştu… Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testi sonucunu avukatı paylaştı

Düzenleyen:
Çekilen görüntüleri olay olmuştu… Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testi sonucunu avukatı paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın katıldığı bir partide uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili Subaşı sessizliğini korurken, açıklama ünlü ismin avukatından geldi. Avukat Emek Emre, müvekkili Şeyma Subaşı’nın bir laboratuvarda yapılan uyuşturucu testi sonuçlarını paylaşarak tahlillerin negatif çıktığını belirtti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunan Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir doğum günü partisindeki görüntüleri olay olmuştu. Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde Subaşı’nın uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama  Şeyma Subaşı’nın avukatı Emek Emre’den geldi.

“KESİNLİKLE BİR TESPİT YOKTUR”

‘Uyuşturucu kullandı’ ifadesi ile servis edilen görüntülerle ilgili herhangi bir suç isnadının bulunmadığını belirten avukat Emre, görüntülerin geçen temmuz ayında yurt dışında çekildiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Müvekkil hakkında kamuoyuna yansıyan görüntülerde müvekkilin uyuşturucu madde kullandığına ilişkin her türlü şüpheden arınmış kesinlikte bir tespit yoktur. Ayrıca görüntüler yurtdışında çekilmiş olup en az 3 ay öncesine aittir.”

Çekilen görüntüleri olay olmuştu… Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testi sonucunu avukatı paylaştı

Şeyma Subaşı'nın avukatından uyuşturucu iddialarına cevap...

UYUŞTURUCU TEST SONUCU NEGATİF

Öte yandan Emek Emre, söz konusu görüntüler sonrası Şeyma Subaşı’nın Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda cumartesi günü test yaptırdığını ve tüm uyuşturucu panelleri yönünden negatif çıktığını belirtti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...