Cezaevindeki Dilan Polat hamile mi? İlk açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Cezaevindeki Dilan Polat hamile mi? İlk açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi. Sık sık mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle revire kaldırılan Polat ile ilgili açıklama geldi.

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma gibi suçlardan yargılanan Dilan-Engin Polat çifti ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

CEZAEVLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat ve Sıla Doğu’nun da aralarında bulunduğu 14 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 16 Kasım’da ise güvenlik gerekçesiyle Engin Polat ve babası Sezgin Polat Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na, Can Polat, Halit Polat, Can Doğu ve Metin Yılmaz Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi. 

Dilan Polat ise Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nden Çorlu Cezaevi’ne sevk edildi. 

Cezaevindeki Dilan Polat hamile mi? İlk açıklama geldi

‘DİLAN POLAT HAMİLE’ İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat hakkında çok konuşulan bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Polat’ın hamile olduğu ve sık sık mide bulantısı, baş dönmesi şikayetiyle revire kaldırıldığı öne sürüldü. 

Cezaevindeki Dilan Polat hamile mi? İlk açıklama geldi

“BEBEK BEKLEMİYOR”

TV8’de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Safa programına çıkan Gazeteci Emrullah Erdinç, konuyla ilgili açıklama yaptı. Erdinç açıklamasında “Dilan Polat hamile değil. Bebek beklemiyor. Dolayısıyla çıkan haberler de doğru değil” sözleriyle iddiaları yalanladı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...