Derya Balta’dan Şeyma Subaşı’ya zehir zemberek sözler: O parayı vereceğime tuvalet fırçası alırım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Derya Balta’dan Şeyma Subaşı’ya zehir zemberek sözler: O parayı vereceğime tuvalet fırçası alırım

MAGAZİN Haberleri

Instagram’da 2.9 milyon takipçisi bulunan Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarını paralı hale getirdi. Özel hayatına dair içerikleri kullanıcılara aylık 69 TL’ye abonelikle açan Subaşı’ya yorumlar gecikmedi.

Mısırlı nişanlısı Meedo ile yakında nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı son duyuruyla özel hayatına dair paylaşımları abonelik sisteminde sunacağını belirtti. Ünlü ismin bu hamlesine Derya Balta’dan zehir zemberek sözler geldi.

Deprem felaketi sonrası paylaştığı özel hayatı ile eleştirilen Subaşı'nın özel hayatını bundan sonra sadece para ödeyenler görebilecek.

TOPA TUTTU

Aylık 69,99 TL'ye sosyal medya hesabında özel hayatını paylaşan Şeyma Subaşı'nın bu hamlesi bazı ünlü isimlerinde dilinde. Bunlardan biri de futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta oldu. Mavi Kadın’ın haberine göre, ünlü isim sosyal medya hesabında bu uygulamaya geçen Subaşı'nı zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

“O PARAYI VERECEĞİME TUVALET TEMİZLEYİCİSİ ALIRIM”

Balta, “Şeyma'ya o parayı vereceğime gider tuvalet temizleyicisi alırım, en azından lavabo parlar” dediği iddia edildi. Derya Balta'nın bu hamlesine karşılık Şeyma Subaşı'dan ne cevap geleceği merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...