Dünyaca ünlü şarkıcı ilk kez açıkladı: Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünyaca ünlü şarkıcı ilk kez açıkladı: Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu

MAGAZİN Haberleri

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, geçen yıl eşine tümör teşhisi konduğunu ve yakın arkadaşı Jamal Edwards’ın aniden hayatını kaybettiğini, bu nedenle depresyona girdiğini açıkladı. Ünlü şarkıcı, yeni albümünde geçirdiği depresyonun izleri olacağını belirtti.

Grammy ve Bilboard ödüllü İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, ‘korku, depresyon, kaygı’ ile keşfettiği kişisel yolculuğunu anlatan 'Subtract'ın ortaya çıkış hikayesini paylaştı. 

GEÇİRDİĞİ ZOR GÜNLRİ ANLATTI

Yeni albümünü duyuran Sheeran, 2019’da hayatını birleştirdiği eşi Cherry Seaborn’a ikinci çocuklarına hamileyken tümör teşhisi konduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı, doğuma kadar tedavinin mümkün olmadığını, bu nedenle zor günler geçirdiklerini belirtti. 

Ed Sheeran aynı zamanda geçen yıl, yakın arkadaşı Jamal Edwards'ı31 yaşında aniden kaybettiğini söyledi. İngiliz şarkıcı, aldığı kötü haberlerin hayatını değiştirdiğini ve ruh sağlığını etkilediğini, bu nedenle depresyona girdiğini söyledi.

Dünyaca ünlü şarkıcı ilk kez açıkladı: Eşime hamileyken tümör teşhisi kondu

“İLK KEZ İNSANLARIN BEĞENECEĞİ BİR ALBÜM YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM”

Terapisinin şarkı yazmak olduğunu belirten Sheeran, “Korku, depresyon ve kaygı içinde savruluyordum. İlk kez insanların beğeneceği bir albüm yapmaya çalışmıyorum, sadece dürüst ve yetişkin hayatımda bulunduğum yere uygun bir şeyler ortaya koyuyorum” dedi. 

Ed Sheeran, ‘Subtract’ adlı beşinci stüdyo albümünün 5 Mayıs'ta çıkacağını duyurdu. Yeni albümünü içinde bulunduğu depresyonun etkisinde çıkardığını belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...