’Emanet’ dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı... Sıla Türkoğlu, reyting rekortmeni diziye transfer oluyor

Düzenleyen:
’Emanet’ dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı...  Sıla Türkoğlu, reyting rekortmeni diziye transfer oluyor

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın üstlendiği Kanal 7’nin sevilen dizisi ‘Emanet’ ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanmış; dizide Seher karakterine hayat veren oyuncu Sıla Türkoğlu, sezon finaline katılmadan projeden ayrılmıştı. Diziden olaylı bir şekilde ayrılan ünlü oyuncunun yeni sezonda yer alacağı proje netlik kazandı.

Kanal 7’nin ekranlara damga vuran başarılı dizisi Emanet hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıkmış, reytingleri çok iyi olan dizide Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu’nun diziyi bıraktığı öğrenilmişti. Sosyal medya hesabından İzmir’den fotoğraf paylaşan Türkoğlu, diziden aniden ayrılmış ve ailesinin yanına gitmişti. Dizinin sezon finali ise başrol olmadan dublörle çekilmişti. Bu yaşananlar sonrasında ise dizinin yapımcısı olan şirket ünlü oyuncuya dava açmıştı.

EMANET’İN SEZON FİNALİ DUBLÖRLE ÇEKİLMİŞTİ

İddiaya göre diziden ayrılma kararını bildiren Sıla Türkoğlu, sözleşmesinin sonlandırılmasını istemişti. Ancak senaryodaki rolü hala devam ettiği için şirket, Türkoğlu’nun bu isteğini reddetti. Bunun üzerine başarılı oyuncu kendi kararıyla sezon finali çekimlerine katılmadı. Yapımcı, Emanet dizisinin Mart ayı sonunda çekimleri yapılan sezon finalini Sıla Türkoğlu olmadan dublörle tamamladı. Öte yandan ünlü oyuncunun yeni sezon için çekimlere katılmadığı da ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, ani bir kararla diziden ayrıldı ve soluğu İzmir’de yaşanan ailesinin yanında aldı.

’Emanet’ dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı...  Sıla Türkoğlu, reyting rekortmeni diziye transfer oluyor

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Tüm bu yaşananlar günlerce konuşulmuştu. Şimdi ise yeni ve bomba bir iddia gündemde. Emanet dizisinden apar topar ayrılan Sıla Türkoğlu'nun reyting rekorları kıran Gönül Dağı'na transfer olacağı konuşulanlar arasında. Yapımcı şirket henüz açıklama yapmasa da diziden ayrılan Gülsim Ali'nin yerine Sıla Türkoğlu'nun kadroya dahil olacağı gündemde.

İddiaya göre Sıla Türkoğlu, TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 3. sezonunda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...