Eski fotoğrafları ortaya çıkan Sıla Türkoğlu estetik iddialarına cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eski fotoğrafları ortaya çıkan Sıla Türkoğlu estetik iddialarına cevap verdi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu’nun eski bir fotoğrafı ortaya çıkmıştı. O fotoğraf sonrası ‘Estetik yaptırmış’ yorumları yapılan Türkoğlu sessizliğini bozdu, söylentilere cevap verdi.

Başrollerinde Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu’nun eski hali gündem olmuştu. Görüntüler sonrası yüzüne estetik yaptırdığı konuşulan oyuncu ilk kez konuştu.

Eski fotoğrafları ortaya çıkan Sıla Türkoğlu estetik iddialarına cevap verdi - 1. Resim

ESTETİK AÇIKLAMASI

Bir davette kameralar karşısına geçen Sıla Türkoğlu, “Estetiğim yok” deyip şu açıklamayı yaptı:

“Hiçbirimiz saraydan gelmiyoruz. Bu konudaki yorumlara bakıyorum, hepsi enteresan. Estetiğim yok. Olsa da kimseyi ilgilendirmez. Zaten mütevazi bir aileden geliyorum. Özel hayatımı da hala öyle devam ettiriyorum ama tabii ki siz kamera önündeki Sıla’yı görüyorsunuz ve yanlış anlaşılmalara yol açıyor diyebilirim.” 

Eski fotoğrafları ortaya çıkan Sıla Türkoğlu estetik iddialarına cevap verdi - 2. Resim

1999 doğumlu Sıla Türkoğlu, 2018 yılında oyunculuğa “Ağlama Anne” dizisiyle başladı. 2019’da Yemin dizisinde Suna karakterini, 2020’de ise Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırdı. 2022’de Emanet’ten ayrılan Türkoğlu, şimdilerde Kızılcık Şerbeti’nde Doğa karakterini üsteleniyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...