Sahneden düşen Kibariye hastaneye kaldırıldı, Bakan Koca son durumunu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Kibariye Mersin'deki konserinde talihsiz bir kaza yaşadı. Sahneye çıkan bir hayranına müdahale eden korumaları o esnada Kibariye'ye çapınca şarkıcı sahneden aşağıya düştü. Kibariye olayın ardından apar topar hastaneye götürüldü. Sağlık Bakanı Fahfrettin Koca şarkıcının son sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Öte yandan sahnede yaşanan kaza anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Kibariye hayranının bir anda sahneye fırlaması yüzünden hastanelik oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Merkez Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde kurulan alanda "Romanlar Buluşması" konserine ünlü sanatçı Kibariye'de katıldı. Kibariye sahnede şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı.

2 METRE YÜKSEKLİKTEKİ SAHNEDEN DÜŞTÜ

Ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koşarken koruması müdahalede bulundu. O esnada korumasının kendisine çarpması sonucu darbe alan Kibariye yaklaşık 2 metre yükseklikteki sahneden aşağıya düştü.

KİBARİYE APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan Kibariye önce yakında bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Hemen ardından şarkıcı Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 

BAKAN KOCA, KİBARİYE'NİN SON DURUMUNU AÇIKLADI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

KAZA ANI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Kibariye'nin düştüğünü gören seyircilerin şaşkınlığı da yer aldı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...